5,5

Grolsch Radler Gember Citroen 0.0%

Grolsch (62)

Grolsch Radler Gember Citroen is licht zoet en fris van smaak. Voor ieder moment van de dag. Gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en Grolsch sprankelende bronwater.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
0.0%
Categorie
Fris en fruitig
Kenmerken
Alcoholvrij
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vleesgerechten, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

5,5

Het oordeel van de Bierista's

Grolsch Radler Gember Citroen 0.0% is beoordeeld met een gemiddelde van 5,5 door onze Bierista's

5,5

Smaak

6,5

Zicht

6,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Koolzuur

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
5,5

"Gewoon limonade"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Koolzuur

6,5 Zicht Lichtgeel en lichttroebel,redelijk koolzuur

6,0 Neus Citroen

5,5 Smaak Smaakt gewoon naar limonade. Fris en fruitig/citroen. Zal lekker verfrissend zijn met warm weer maar dan zijn er wel betere dorstlessers !!

Gulpener met nieuwe bieren de zomer in

De duurzame brouwerij in het uiterste zuiden van Limburg gaat deze zomer vol ambities in met nieuwe bieren en een nieuwe frisse uitstraling.

Verder lezen

Nieuw in de Lindeboom familie: Radler Mango 2.0

Lindeboom Bierbrouwerij heeft haar Radler-portfolio uitgebreid met een zonnige nieuwkomer: Lindeboom Radler Mango.

Verder lezen

Gulpener Blond op de Bierista proeftafel

Bij Bierista houden we van ons werk, dus staken wij de handen uit de mouwen en brachten we de smaakpapillen in stelling.

Verder lezen

Hertog Jan Grand Pilsener: Een gouden genot voor elk moment

Met de Grand Pilsener tilt Hertog Jan de kunst van pilsenerbrouwen naar een nieuw niveau.

Verder lezen