6,2

De Sutter La Givrée

Brasserie de Sutter (8)

De Sutter La Givrée is een verfrissend licht witbier. Een zoet maar verkwikkend en dorstlessend bier met accenten van citroen en citrusvruchten.

Details

Bierstijl
Alcohol
5.5%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,2

Het oordeel van de Bierista's

De Sutter La Givrée is beoordeeld met een gemiddelde van 6,2 door onze Bierista's

6,1

Smaak

6,3

Zicht

6,1

Neus

Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,2

"Pilserig blond bier (ondanks de aanduiding witbier). Niet bijzonder opwindend, weinig om over naar huis te schrijven. Je drinkt het gewoon weg als je een blond biertje wilt in de zon."

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Moutig
Koolzuur
Alcohol

6,3 Zicht Lichtgeel, transparant en vol koolzuur. Een volle medium, witte en stabiele schuimkraag.

6,1 Neus Licht moutig.

6,1 Smaak Wat algemene licht moutige pilssmaak. Blijvend niet echt opwindend. Eigenlijk nauwelijks bitter en pietsie zoetigheid. In de nasmaak weinig zeggend, met licht bitter.

Spijssuggestie Zuurkool (stamp) met zuurkool spek en/of rookworst.

Sint Bernardus Tripel op de proeftafel

Sint Bernardus Tripel staat bekend als een typische Belgische Tripel met alles er op en er aan. Bij Bierista hebben we er zin in!

Verder lezen

Hertog Jan Proeftuin blijft verrassen

De experimentele reeks bier uit de Hertog Jan Proeftuin wordt dit jaar uitgebreid met vier bijzondere bieren. Die wil je als echte liefhebbers niet missen.

Verder lezen

Moersleutel Macaroon Machine Coconut Pastry Stout - Dik, dikker, dikst

Je hebt bieren die je spreekwoordelijk met mes en vork moet drinken, omdat ze zo dik zijn. We hebben er weer een gevonden!

Verder lezen

Consumptie alcoholvrij in tien jaar tijd verviervoudigd

De consumptie van alcoholvrij blijft maar doorgroeien. In de afgelopen tien jaar steeg de consumptie tot 819.000 hectoliter per jaar.

Verder lezen