Brouwerij De School (18)
Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.
Verder lezenAbdij Koningshoeven viert 140-jarig jubileum met bijzondere wandeling.
Verder lezenDe verandering van weer was terug te zien in het drinkgedrag van de Bierista Community. Tijdens de storm en regen kozen zij duidelijk voor wat zwaardere bieren.
Verder lezenAlcoholvrij bier bevat geen alcohol. En alcohol betekent calorieën. Je wordt dus van alcoholvrij bier minder snel dik dan van alcoholhoudende dranken.
Verder lezen
"Gaat niet heel erg diep, maar drinkt lekker weg, zeker voor een meestal wat zwaarder winterbier (hier met brownies er in verwerkt). En in dit geval met 9,5 % alcohol. Omdat het Banketschool heet waarschijnlijk ook lekker bij banket staaf, al proef je verder niet direct associaties met een school voor het maken van banket."
Ton van der Koppel
19.960