De Molen Blood Orange IPA

Brouwerij De Molen (123)

Voor elk brouwsel van De Molen Blood Orange IPA wordt 160 kilo bloedsinaasappelen verwerkt. Daarnaast bevat deze bovengister rogge. Het bier is gedryhopt met de hopsoorten Citra, Cascade en Mosaic. Hoeveel smaak kun je kwijt in een enkel bier?

Details

Alcohol
6.2%
Categorie
Blond en Krachtig
Kenmerken
Bovengistend IPA
Spijzen
Witvis, Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, Barbecue, In goed gezelschap
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

Het oordeel van de Bierista's

De Molen Blood Orange IPA is nog niet beoordeeld door onze Bierista's.

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +25

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding

Nederlandse brouwerijen bundelen krachten

Dertien Nederlandse speciaal bier-brouwerijen hebben de handen inéén geslagen bij de oprichting van Craft Coöperatie. Een initiatief dat zich richt op gezamenlijke inkoop en professionele samenwerking tussen gelijkgestemde brouwerijen.

Verder lezen

Duitse biercultuur onder druk

De biermarkt staat onder druk. Met name in Europa, Noord- en Zuid-Amerika daalt de bierverkoop. Dat geldt in Nederland, maar ook onze Oosterburen ontkomen er niet aan. In Duitsland, toch bij uitstek een bierland, werd er afgelopen jaar namelijk fors minder gedronken. Als gevolg daarvan werden er al meer dan 50 Duitse brouwerijen gesloten dit jaar.

Verder lezen

Bier in de boom?

Nu de Goedheiligman op korte termijn terug gaat naar de Spaanse zon, gaan er steeds meer kerstbomen versierd worden in de Nederlandse huiskamers. En hoe mooi zou het zijn als daar dit jaar ook kerstverbiering in te vinden is?

Verder lezen

Stout: het zwarte goud

Het is vandaag Black Friday: de dag waarop we dingen kopen, waarvan we gisteren nog niet wisten dat we ze nodig hadden en ons morgen alweer afvragen waarom we ze gekocht hebben. Een dag die je prima kunt overslaan, dus. Om echter wél lekker in thema te blijven, schrijven we vandaag over één van de bekendste zwarte bierstijlen: Stout.

Verder lezen