5,9

Coopers Brewery Best Extra Stout

Coopers Brewery (1)

Coopers Brewery Best Extra Stout is een Australische Stout bestaande uit een mengsel van fruit, chocolade en hop bitters. De gebrande bitterheid uit de mout voeren de boventoon. Een bijzondere Stout met net even dat beetje extra.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
6.3%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
6 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
5,9

Het oordeel van de Bierista's

Coopers Brewery Best Extra Stout is beoordeeld met een gemiddelde van 5,9 door onze Bierista's

5,9

Smaak

5,9

Zicht

5,8

Neus

Bitter
Moutig
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
5,9

"Niet zo boeiend deze Best Extra Stout van Coopers Brewery in Australië. Ze zullen extra hun best moeten (gaan) doen om alleen al een goede stout neer te zetten."

Ton van der Koppel

19.295

Review
Bitter
Moutig
Koolzuur
Alcohol

5,9 Zicht Donkerbruin tijdens inschenken. Eenmaal in glas zwart. Ondoorzichtig en met koolzuur. Schuimkraag redelijk, medium en lichtbruin. Schuim redelijk stabiel.

5,8 Neus Weinig sprekende geur.

5,9 Smaak Licht donker moutig bier met wat spek (bacon) glans. Er valt nauwelijks meer uit te halen dan nog wat bitter. Is nog wel wat mild romig, maar voorts wat vlak en er is geen dringende noodzaak deze stout te drinken. In de nasmaak vrij smakeloos met klein bittertje.

Bierista Alain start Horeca in Beweging

Niet bij de pakken neerzitten, maar wat doen. Dat is de reden waarom Alain van Bierista en collega-ondernemer Bert de actie Horeca in Beweging zijn gestart.

Verder lezen

Besteed je tijd nuttig: vergroot je bierkennis

Het zijn bijzondere tijden. Minder de deur uit en alweer een Netflix-serie kijken? Of toch iets nuttig doen met je tijd? De Bierista Bieropleiding!

Verder lezen

Bakker en brouwer slaan handen ineen

Twentse Bierbrouwerij & Vondelkoeken komen met een lekker, lokaal en ambachtelijk product: de bierkoek, gemaakt van Twents Honing Tripel.

Verder lezen

Bockbier in trek bij Bierista's

Het is het seizoen van Bockbier. Het lijkt er op alsof er meer verschillende bieren op de markt zijn dan ooit. Bierista's proeven en beoordelen.

Verder lezen