8,5

Cervisiam Buzzsaw

Cervisiam (1)

Cervisiam Buzzsaw is een Imperial Pastry Stout. Een Intens & Uitdagend bier met smaken als kokos, koffie en esdoornsiroop. Deze zwaargewicht klok je niet even naar binnen, hier neem je rustig de tijd voor. Met alle liefde natuurlijk.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
12.0%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
8,5

Het oordeel van de Bierista's

Cervisiam Buzzsaw is beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 door onze Bierista's

8,6

Smaak

8,4

Zicht

8,5

Neus

Aroma
Zoet
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
8,5

"Dit is een Coconut, Coffee & Maple Pastry Stout waarin zoetigheid op prettige wijze overheerst. Het bierverloop is stroperig dik en presenteert zich enigszins als koffie met gebak. Dit behoort wel weer tot de aardige dingen die je met een stout kunt doen."

Ton van der Koppel

19.270

Review
Aroma
Zoet
Moutig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,4 Zicht Zwart, ondoorzichtig en vol koolzuur. Gering vrij fijn en bruin schuim dat niet stabiel is.

8,5 Neus Aangename volle geur gevuld met (inderdaad) gebaks (pastry) lucht.

8,6 Smaak Volle dikke romige smaak vervuld van ahornsiroop invloeden en daarmee zoetig en ook weer neigend richting gebak door deze siroop (wat je wel aantreft in pecanbroodjes). Een genot voor de zoetekauw en daar meteen bij horend erg plakkerig. De kokos lijkt verdreven naar de achtergrond evenals de koffie, maar ze zijn toch nog wel proefbaar en spelen een rol.

Spijssuggestie Room-, koffie-, mokka ijs. Bij stukjes zoet of zoet/pikant gemarineerd rund (sudder) vlees. Gerechten met ongebrande noten.

Besteed je tijd nuttig: vergroot je bierkennis

Het zijn bijzondere tijden. Minder de deur uit en alweer een Netflix-serie kijken? Of toch iets nuttig doen met je tijd? De Bierista Bieropleiding!

Verder lezen

Bakker en brouwer slaan handen ineen

Twentse Bierbrouwerij & Vondelkoeken komen met een lekker, lokaal en ambachtelijk product: de bierkoek, gemaakt van Twents Honing Tripel.

Verder lezen

Bockbier in trek bij Bierista's

Het is het seizoen van Bockbier. Het lijkt er op alsof er meer verschillende bieren op de markt zijn dan ooit. Bierista's proeven en beoordelen.

Verder lezen

Uitgelicht: Pauwel Kwak

Je hebt van die bieren met een eigen verhaal. Pauwel Kwak is er zeker zo één! Niet in de laatste plaats vanwege het bijzondere koetsiersglas.

Verder lezen