Brouwerij Van Slag Bier

Van Slag Bier is een craftbier brouwerij uit Leiden. Bart Verweij begon in 2017 zijn bieren op de markt te brengen en dat sloeg aan!
Hij kreeg de smaak te pakken na deelname aan de Brand bierbrouwwedstrijd waar zijn Session IPA het haalde tot aan de finale. Deze Session IPA was ook het eerste bier van Van Slag dat voor iedereen verkrijgbaar was! Ondertussen brouwt de, van origine, horlogemaker gestaag door en zoekt hij naar 'De Smaak van Leiden'.

Onze topbieren

7,5

Van Slag Wijzer

Van Slag Bier

Wijzer van Van Slag Bier is een Weizen uit Leiden. Tonen van citrus en sinaasappel maar natuurlijk ook de kenmerkende bananentonen in dit bier. Vol van smaak en vol in de mond. Dat word je wijzer van!

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Van Slag Klok Klok Klok

Van Slag Bier

Klok Klok Klok van Van Slag Bier is een smaakvolle Tripel uit Leiden. Daar gaat het klokje wel van tikken!

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Van Slag De Hoogste Tijd

Van Slag Bier

De Hoogste Tijd van Van Slag Bier is een Blond jubileumbier gebrouwen ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Hoogvliet supermarkten. In 1968 opende Leen Hoogvliet in Kwintsheul de eerste Hoogvliet supermarkt van Nederland. Hij had toen waarschijnlijk nooit gedacht dat de Leidse horlogebrouwer Bart een halve eeuw later dit bier zou maken.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Van Slag De Tijd Drinkt

Van Slag Bier

De Tijd Drinkt van Van Slag is een Session IPA uit Leiden. Brouwer Bart deed met dit bier mee aan de Brand Bierbrouwwedstrijd in 2017 en gooide hoge ogen. Dat was zijn startsein en ging de markt op met zijn bier!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25