Brouwerij The Brew Society

Onze topbieren

9,0

Brew Society Martha Brown Eyes

The Brew Society

Brew Society Martha Brown Eyes is een fruitig en kruidige Quadrupel. Het bier heeft tonen van karamel, zoethout en anijs.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Martha Sexy blond

The Brew Society

Een strogeel bier met toetsen van wit gedroogd fruit en kruidnagel. Zoete aanzet die omhelsd wordt door de aanwezige alcohol. Een bier met een volle smaak, een verfijnd aroma die overgaat in een licht bittere afdronk. Martha Sexy Blond is een sterk Blond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Het bier bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België. Sexy Blond is een Strogeel bier met toetsen van wit, gedroogd fruit en kruidnagel. Zoete aanzet die omhelsd wordt door de aanwezige alcohol. Een bier met een volle smaak, een verfijnd aroma die overgaat in een licht bittere afdronk. Het bier wordt gebrouwen door de Belgian Brew Factory, een onderdeel van de Belgische brouwerij 'The Brew Society'.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Brew Society Martha Guilty Pleasure

The Brew Society

Brew Society Martha Guilty Pleasure is een Fruitbier. Gebrouwen met verse krieken is dit een bier van hoge gisting met een robijnrode kleur en een roodachtig bleek schuim. Dit bier heeft een geur en aroma van verse marsepein en een explosie van kersen en krieken. Spel van zoet en zuur dat verfrist en charmeert met een zeer lichte bitterheid die het geheel mooi in balans brengt. Het is verrassend licht en vlot verteerbaar voor een behoorlijk sterk bier.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter