Brouwerij Slaapmutske

Bierbrouwerij Slaapmutske vind haar oorsprong in het hobbymatig brouwen van de eigenaren. Na een aantal jaren brouwen worden in 2004 de eerste Slaapmutskes naar Nederland geëxporteerd en in augustus 2004 volgt de eerste export naar Zuid-Afrika.

Het etiket is een eigen ontwerp. Het geeft onder andere een lachende maan weer waardoor zowel de naam Slaapmutske / ‘manneke maan’, als de onderliggende idee ‘Bier voor goedgemutsten’ gesymboliseerd worden.

Onze topbieren

7,8

Slaapmutske Tripel

Slaapmutske

Slaapmutske Tripel is gebrouwen in brouwerij Slaapmutske uit Melle, België. Het bier heeft een krachtige citrusachtige, licht zoete en zelfs hoppige aroma. Het maakt dit bier zacht, vol en fijn van smaak. De afdronk heeft is aangenaam bitter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Slaapmutske Dubbel Glutenvrij

Slaapmutske

Slaapmutske Dubbel Glutenvrij is een dubbel gemout bier. Het bier is vrij donker met een licht zoete afdronk. Zoals de naam al zegt is dit bier vrij van gluten.

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Slaapmutske Blond

Slaapmutske

Slaapmutske Blond is een een zacht, volmoutig bier met citrusachtige aroma's. De afdronk heeft een kleine bittere bite.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Slaapmutske Hop Collection

Slaapmutske

Slaapmutske Hop Collection is een volmoutig Blond bier dat gebrouwen is met 1 hopsoort. Hergisting op de fles. Als hopvariëteit is gebruik gemaakt van Kent Goldings, dit voor zowel de hoofdhopping als de dry-hopping. Bloemig hoparoma en een bittere afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25