Brouwerij Meantime Brewing

Meantime Brewing is een brouwerij met een rijke historie gevestigd in het centrum van Londen, in de wijk Greenwich. De Meantime bieren worden gebotteld in karakteristieke karafachtige flessen met een zeer brede onderkant. Van de middel af wordt de fles snel smaller.

Meantime is door Alastair Hook opgericht samen met wat vrienden in zijn flat in Greenwich. Heel dichtbij die plek vonden zij de perfecte locatie om hun brouwerij op te zetten. Om meteen goed van start te gaan lieten ze de grootste en duurste brouwerij bouwen in het Verenigd Koninkrijk.

In 2000 groeide de vraag naar het bier enorm en moesten ze snel nieuwe tanks laten bouwen en meesterbrouwers aannemen. Bekende bieren zijn de Meantime Chocolate Porter, Meantime Chocolate Porter en de Meantime Pale Ale. In Nederland worden deze bieren door Grolsch in de etalage gezet.

Onze topbieren

8,1

Meantime Chocolate Porter

Meantime Brewing

Meantime Chocolate Porter is gebaseerd op de wereldberoemde Porter van deze iconische Londense brouwerij. De chocolade die is toegevoegd geeft een bier een mokka-achtige chocoladesmaak met een vanille-finish. Dit bier is zoet, zacht en smooth en smaakt heerlijk bij chocolade en toetjes met chocolade.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Meantime Feisty Cali Belg

Meantime Brewing

Meantime Feisty Cali Belg is een bijzonder huwelijk van drie totaal verschillende ingrediënten. Het bier is gebrouwen met een Belgische Saison gist. Dit zorgt voor kruidige, fruitige tonen. De West Coast American Hops uit de Yakima Valley gooien er nog een schepje fruitigheid bij op. Uit Wales komen de Welsh Scotch Bonnet chillies, die je niet kunt missen in de pittige afdronk.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Meantime Yakima Red

Meantime Brewing

Meantime Yakima Red is erg smaakvol, ondanks het lage alcoholpercentage. Het bier is gebrouwen met vijf verschillende hopsoorten uit de Yakima Valley en gebrouwen met een speciale melange aan moutsoorten, dat dit bier zijn warme kleur geeft.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Meantime London IPA

Meantime Brewing

Meantime London IPA is een echt Londense IPA met een goede balans tussen mout en hop. Heerlijk bij gerechten met pit.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Meantime Table IPA

Meantime Brewing

Table IPA van de Londense Meantime brouwerij is een frisse Session India Pale Ale met een laag alcoholpercentage, terwijl de aangename bitterheid behouden blijft. Het bier is gebaseerd op de authentieke Engelse IPA receptuur, waarbij je duidelijk de fruitsoorten en het hoppige karakter proeft.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Meantime Salted Caramel Porter

Meantime Brewing

Meantime Salted Caramel Porter is een Porter van de Londense bierbrouwerij Meantime. Aan dit bier is zout en karamel toegevoegd om de bittere tonen van chocolade en koffie om te zetten zachte, zoete smaken. Dit maakt het bier tot een echte lekkernij!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Meantime Yakima Raspberry Wheat Beer

Meantime Brewing

Meantime Yakima Raspberry Wheat Beer is een fris en fruitig bier gebrouwen met tarwe. Aan het brouwsels is een puree van verse frambozen toegevoegd. Het resultaat is een fris, fruitig bier met de volle aroma's van rijpe frambozen.

Tarwebier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Meantime London Stout

Meantime Brewing

Meantime London Stout is een Stout met een relatief laag alcoholpercentage, namelijk 4,5%. Mooie warme tonen in dit donkere en rijke bier. Denk aan mokkasmaken, natuurlijk wat koffie en ook fijne vanille in de mond. In de afdronk wat droog en licht bitter.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Toon alle