Brouwerij Leroy Breweries

Leroy Breweries is een Belgische bierbrouwerij in Boezinge. Brouwerij Het Sas en Brouwerij Van Eecke zijn sinds 2016 gegroepeerd onder de naam Leroy Breweries.

Onze topbieren

7,8

Hommel Dry Hopped

Leroy Breweries

Hommel Dry Hopped is een extra gehopte variant van het traditionele Poperings Hommelbier. Tijdens de rijping is er een extra portie hop toegevoegd om extra aroma en bitterheid aan het bier toe te voegen. Ook zorgt dit voor een mooie bloemige hopsmaak. De Hommel Dry Hopped heeft hetzelfde karakter als de klassieke variant, maar het dry hoppen zorgt voor een unieke hop-toets die enkel met Poperingse hop gerealiseerd kan worden. De extra hint van groen gras en lentebloemen levert een andere balans op tussen de verschillende smaken van dit bier, wat een meer uitgesproken bitterheid oplevert.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Leroy Cuvée Watou

Leroy Breweries

Cuvée Watou is het premium Blond bier van Leroy Breweries. Deze dorstlesser met nagisting op de fles bevalt vooral in de zomer erg goed! Een volle schuimkraag en een frisse, fruitige smaak met een afdronk die je doet denken aan citrus en sinaasappel. Fijn doordrinkbaar en verfrissend!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Blanche Watou Witbier

Leroy Breweries

Blanche Watou Witbier is een verfrissend tarwebier. Smaakvol, dorstlessend, een heerlijk bier voor zomerse dagen. Smaakt uitstekend in combinatie met mosselen, salades, witvis en jonge kazen.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter