Brouwerij Heer van Oranje

Heer van Oranje is een Brabantse bierbrouwerij. Deze brouwerij is in 2016 opgericht als handelsmerk van Coymans. De brouwerij brouwt vieren op innovatieve basis maar altijd met respect voor tradities.

In het assortiment zijn een aantal vaste kwaliteitsbieren aanwezig. Dit zijn de Pale Ale, India Pale Ale en de in 2018 prijswinnende Weizen. Daarnaast brouwen zij ook een aantal seizoensbieren. Ieder met zijn eigen karakter gevormd door de unieke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen. Uiteraard zijn de bieren vol van smaak en met passie en vakmanschap gebrouwen.

Onze topbieren

7,3

Heer van Oranje Weizen

Heer van Oranje

Heer van Oranje Weizen is een prijswinnende Weizen. In 2018 won dit bier de bronzen medaille tijdens de Dutch Beer Challenge. Het is een klassieke Weizen naar origineel recept. Fris, fruitig en licht troebel door de kenmerkende basis van tarwe en een heel mooie combinatie van een zacht bittertje met een vleugje tropisch fruit.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Heer van Oranje Saison

Heer van Oranje

Heer van Oranje Saison is een Belgische klassieker uit de provincie Henegouwen die opnieuw is uitgevonden door de brouwers van Heer van Oranje. Een mooi blond bier met een frisse, fruitige droge smaak. Dorstlessend en fijn doordrinkbaar.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Heer van Oranje IPA

Heer van Oranje

Heer van Oranje IPA is een India Pale Ale. Het is een krachtig bier met een mooi hop bouquet vol citrus smaken. Het bier is koperkleurig door de Belgische mouten die ook terugkomen in de smaak. Samen met een kenmerkende hopbitterheid maakt dit een prinsheerlijk bier!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Heer van Oranje Pale Ale

Heer van Oranje

Heer van Oranje Pale Ale is een klassieke Pale Ale van eigen bodem. Het bier heeft een soepele, zachte en evenwichtige smaak. In de kleur gaat het bier bijna naar Oranje. De Heer Van Oranje Pale Ale heeft een fijne lichte bitterheid van Europese hop.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25