Brouwerij Flensburger

Flensburger is opgericht in 1888, in Schleswig-Holstein dat in Duitsland ligt. In 1930 is het bedrijf hard gegroeid met name door Emil Petersen en wordt daarna een van de grootste brouwerijen in de Duitsland. Emil was erg bezig met vooruitzicht en wist precies wat de brouwerij nodig had om uit te groeien tot succes. Om succesvol te worden waren er twee dingen nodig: ervaring en continuïteit. Flensburger staat bekend om zijn beugel fles, dit is nog steeds het kenmerk van Flensburger tot op de dag van vandaag.

Onze topbieren

10,0

Flensburger Dunkel

Flensburger

Flensburger Dunkel is verfrissend en dorstlessend. Deze Dunkel is gebrouwen met donkere moutsoorten, anders dan bij de Pilsener. Dat maakt dat de Dunkel ietwat zachter en zoeter smaakt.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Flensburger Weizen

Flensburger

Flensburger Weizen is een typische weizen met fruitige smaken, waaronder de kenmerkende banaan aroma's. Heerlijk voor op het terras of om het weekend mee te beginnen.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Flensburger Pilsener

Flensburger

Flensburger Pilsener is een klassieke Duitse pilsener. Moutig met een behoorlijke bitterheid. Bijzonder is het charmante beugelflesje.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Flensburger Edles Helles

Flensburger

Flensburger Edles Helles is een Lager. Een soepel en subtiel bier met smakelijke aroma's.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Flensburger Kellerbier

Flensburger

Met Noord-Duitse gemoedsrust en in koele bewaarkelders ontwikkelt het Flensburger Kellerbier zijn onmiskenbare smaak. Gebrouwen met helder brouwwater uit de Flensburgse gletsjerbron en gemoute kustgerst uit Sleeswijk-Holstein. Aromatische gist maakt de originele smaak compleet en zorgt voor de rustieke natuurlijke troebelheid in het kelderbier.

Kellerbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Flensburger Gold

Flensburger

Flensburger Gold is gebrouwen met lichte karamelmout en de beste aromahoppen. De Flensburger Gold is een licht, slank bier met een perfecte schuimkraag, een frisse smaak en een aangename lichte gistbloem.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Flensburger Frühlingsbock

Flensburger

Flensburger Frülingsbock zit vol levenslust, dat proef je. In het brouwproces zijn uitsluitend aromatische hopsoorten gebruikt.

Maibock

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Radler

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter