Brouwerij Crew Republic

Crew Republic staat voor een brouwerij met bieren die op ambachtelijke wijze zijn gebrouwen, kwalitatief dik in orde zijn. De bieren zijn bedoeld voor bierliefhebbers die meer willen dan de gewone standaardbieren.

Onze topbieren

7,7

Crew Republic X 10.2

Crew Republic

Crew Republic 10.2 is een Helles Lager. Fruitige aroma's van mandarijn en appel en smakelijk bittertje in de afdronk.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Crew Republic Grenade Edition

Crew Republic

Crew Republic Grenade Edition is een Barley Wine. Grenade Edition van de onorthodoxe Duitse brouwerij Crew Republic. Een Barley Wine die je in de stemming brengt voor het weekend.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

American IPA - India Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Crew Repubic Local Hero X

Crew Republic

Crew Repubic Local Hero X is een Müncheler Helles. In Duitsland wordt bier vanwege het Reinheitsgebot volgens stricte regels gebrouwen. Deze wet uit de 15e eeuw bepaalt nog steeds welke ingrediënten bij het brouwen moeten worden gebruikt, namelijk water, mout en hop, niet meer en niet minder (in die tijd was de rol van gist nog niet bekend). Dit besluit werd genomen om 'gekke' recepten die mensen ziek zouden kunnen maken, te vermijden en om van het Duitse bier een kwaliteitsgarantie te maken. Hoewel deze wet van zuiverheid vandaag de dag soepeler is geworden, respecteren sommige brouwers nog steeds de traditie. Laten we deze Duitse know-how ontdekken met Local Hero X! Alleen al door naar de kleur te kijken, weet je dat de brouwerij geslaagd is in haar brouwsel. Een “Helles” moet immers goudkleurig zijn en helder als kristal. Deze bierstijl werd ontwikkeld als reactie op de toen zo populaire Pilsner. Het aroma is een kleine delicatesse met lichtzoete noten. De mout is hier zeer aanwezig, verse granen en honing. Met daarbij natuurlijk de kruidige noten die typisch zijn voor Duitse hop! Dit is duidelijk een Helles die geschikt is om elke dag te kunnen drinken! Hoewel de traditie van het Reinheitsgebot bijna volledig werd gerespecteerd in dit bier, besloot Crew Republic uiteindelijk een moderne twist toe te voegen aan Local Hero X met dry hopping voor een meer uitgesproken expressie van de lokale hop!

Münchener Helles

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Crew Republic Drunken Sailor

Crew Republic

Crew Republic Drunken Sailor is een met liefde en passie gemaakte India Pale Ale. Als je deze twee ingrediënten combineert met vier verschillende hopsoorten, krijg je een fruitige, licht kruidige Drunken Sailor met een flink bittere afdronk.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Crew Republic Roundhouse Kick

Crew Republic

Crew Republic Roundhouse Kick is zwart als de nacht en explosief qua smaak. De aroma's van de donkere mout brengen je in vervoering. De kracht van de hop maakt dit bier explosief. Dit is een bier voor smaakpapillen, die er maar geen genoeg van kunnen krijgen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Crew Bavarian Psycho

Crew Republic

Wanneer Witbier en hop elkaar ontmoeten, krijg je Bavarian Psycho, een zeer licht, droog gehopt tarwebier met een uitgesproken wazige kleur.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Crew Republic 7:45 Escalation

Crew Republic

Crew Republic 7:45 Escalation is een dubbelgehopte IPA. Flink hoppig in neus en mond dus! Je ontdekt fruitige en zoete aroma's van ananas en karamel. In de smaak goed zoet, moutig en fruitig. Ontdek jij de dubbele dosis hop?

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle