Brouwerij CEAUX Brew

CEAUX Brew is een huurbrouwerij opgericht in 2013, ontstaan uit een lang gekoesterde jongensdroom. Bij CEAUX werken ze naar het idee: 'Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan'. Dit komt terug in alles wat zij doen. Geen massa geproduceerd bier dat iedereen “wel lust”, maar uitgesproken bier met smaken die je misschien nog niet kent. CEAUX is eigenwijs en eerlijk. Hierdoor zijn zij misschien geen allemansvriend, maar heb je de vriendschap gesloten dan ben je vrienden voor het leven!

CEAUX bieren worden in Utrecht bedacht en gebrouwen. Nadat een recept voldoet worden de ketels van een andere brouwerij gehuurd om het bier op grotere schaal te brouwen en aan de man te brengen.

Onze topbieren

CEAUX Brew Mesjokke II

CEAUX Brew

CEAUX Brew Mesjokke II is een Weizen waar cacao van de Ambolikapiky plantage in Madagascar aan is toegevoegd. Deze funky-achtige cacao geeft deze Cocoa Weizen zijn donkerwitte karakter geeft. In deze bijzondere Weizen proef smaken als banaan en nootmuskaat die samen het subtiele karakter vormen. Gecombineerd met de funky cacao en het toegankelijke alcoholpercentage is het de perfecte verfrissing op een zomers terras!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25