Stadsbrouwerij Wageningen

Brouwerij Wageningen is opgericht 2013. Bij Brouwerij Wageningen hebben ze een voorliefde voor bier en dat proef je terug in de karaktervolle bieren die elk voor zich een waardevolle aanvulling zijn op het huidige bierlandschap. Deze bieren vinden gretig aftrek in Wageningen en omgeving. Alle bieren worden met trots in eigen brouwerij gebrouwen waarbij ook de basismout afkomstig is van lokale boeren. van stichting De Wageningse Korenschoof.

Bieren van brouwerij Wageningen zijn: Engelandvaarder, Hermelijn, Droste van Wageningen, Hop Lovin Criminal, Otto II van Gelre, Raddraaier Radler, Momfer de Mmol en Wagenings Hout Bruin.

Onze topbieren

8,3

Wageningen Bunna Poeth

Stadsbrouwerij Wageningen

Wageningen Bunna Poeth is een Porter van 8,6%. Diep donker, vol en sterk. Gebrouwen met meer dan 1600 kopjes echte espresso van arabica bonen uit de Sidamovallei.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Wagenings Blond

Stadsbrouwerij Wageningen

Wagenings Blond is een Blond bier. Een fris bier met een alcoholpercentage van 7,4%.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Wagenings Hopfen Blut

Stadsbrouwerij Wageningen

Wagenings Hopfen Blut is een kruidige Kölsch. Gebrouwen met lokale gerstemout en Wageningse hop. Het soepel en subtiele bier bevat een bittertje in de afdronk.

Kölsch

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stadsbrouwerij Wageningen De Britse Variant

Stadsbrouwerij Wageningen

Stadsbrouwerij Wageningen De Britse Variant is een Pale Ale. Het bier is zacht, zoetig, fruitig en frisbitter. Drink hem zoals de Britten bij 18 graden en met zo weinig mogelijk schuim. Collab tussen Stadsbrouwerij Wageningen en Beekdal Brewery.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25