Brouwerij Toye

Brouwerij Toye is een kleinschalige bierbrouwerij uit België, gelegen in Marke bij Kortrijk. In de moderne, zelf gebouwde installatie wordt sinds 2012 met de grootste zorg de Goedendag gebrouwen.

Men begon enkel met de Goedendag Sterk Blond, maar sinds 2016 is daar ook de Goedendag Donker bij gekomen.

Onze topbieren

7,2

Goedendag Donker

Brouwerij Toye

Goedendag Donker is een Donker & Rijk bruin bier. De robijnrode schijn maakt het bier al smakelijk vanaf inschenken. De volle smaak van karamel, donkere chocolade en een koffietoets afkomstig van de gebruikte speciaalmouten zal je plezier. De kruidige hoptoets maakt het af!

Donkere bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Goedendag Cuvée 1302

Brouwerij Toye

Goedendag Cuvée 1302 is een complexe Special van Brouwerij Toye. Dit donkere bier met warme aroma's van mouten en karamel. Het bier 1,5 jaar gelagerd op foeders en Pomerol wijnvaten, hierdoor is een mooie hint van eiken en vanille te ontdekken in de smaak. Vol karakter en toch goed doordrinkbaar.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Goedendag Sterk Blond

Brouwerij Toye

Goedendag Sterk Blond van Brouwerij Toye is een Blond & Krachtig bier. Aroma's van fruit die je doend denken aan rijpe bananen. Dit in combinatie met de hinten van citrus van de gebruikte hoppen. In de smaak fruitig, alcoholisch en lekker hoppig. In de afdronk wat bitter maar verfrissend door het koolzuur.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter