Brouwerij Stollenberg

Zoals zoveel Nederlandse brouwerij is ook Brouwerij Stollenberg ontstaan uit een hobby-brouwerij. De brouwerij is opgericht in 2016 en maakt onder meer de Kabouterbok.

Onze topbieren

7,5

Stollenberg Zevenheuvelen

Brouwerij Stollenberg

Stollenberg Zevenheuvelen is een Dutch Imperial Porter. Donker, zoet, vol en stevig van smaak. De bekendste weg in de gemeente Berg en Dal is de Zevenheuvelenweg, de weg die Groesbeek met het dorp Berg en Dal verbindt. Sinds 1958 is de Zevenheuvelenweg opgenomen in het parcours van de Nijmeegse Vierdaagse. De derde dag van de Vierdaagse is de dag van Groesbeek, voor veel wandelaars de mooiste dag. De route is heuvelachtig met als toppunt de beruchte Zevenheuvelenweg. Een andere sportieve activiteit die de Zevenheuvelenweg aandoet is de Zevenheuvelenloop, de hardloopwedstrijd waar jaarlijks zo'n 40.000 wandelaars aan meedoen. Ook bij wielrenners en motorrijders is de Zevenheuvelenweg populair.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Stollenberg Galgenhei

Brouwerij Stollenberg

Stollenberg Galgenhei is een Imperial Stout van 9,4%. Gebrouwen door Brouwerij Stollenberg in Berg en Dal.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stollenberg Kabouterbok

Brouwerij Stollenberg

Stollenberg Kabouterbok is een amberkleurig Bockbier. Het is een bier om het hele jaar door te drinken. Er zit een peperig aroma in en een knipoog naar citroen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25