Brouwerij Sint Crispijn

Brouwerij Sint Crispijn is sinds 2013 de stadsbrouwerij van Waalwijk oprecht door Gillian en Annemieke. Anno 2018 heeft de brouwerij het oude graanpakhuis op het voormalige ISCO-terrein omgetoverd tot brouwerij met een hip proeflokaal. De bieren worden sindsdien dus in eigen ketels gebrouwen!

De (bovengistende) bieren van Sint Crispijn worden uitsluiten met 100% natuurlijke producten en eerlijke passie gebrouwen. De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd wat resulteert in een volle rijke smaak.

Onze topbieren

10,0

Crispijn Noir Vatgerijpt

Brouwerij Sint Crispijn

Crispijn Noir Vatgerijpt is een Barrel Aged Barley Wine. Het bier is gerijpt op rode wijn vaten. Heerlijk, sterk en zwaar bier voor speciale gelegenheden.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Sint Crispijn Blonde

Brouwerij Sint Crispijn

Blonde van Sint Crispijn is een Blond bier. Je ontdekt al snel de frisse fruitigeheid in de neus en de mond, maar ook wat lichte hoptonen. De combinatie van verschillende mouten en hopsoorten zorgen voor een volle smaak en aangename afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
7,5

Sint Crispijn Tsarina Katinka

Brouwerij Sint Crispijn

Sint Crispijn Tsarina Katinka is een Russian Imperial Stout van 12,0%. Gebrouwen met bramen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

't Verdiende Loon

Brouwerij Sint Crispijn

't Verdiende Loon is het Blonde Bier van de Efteling, gebrouwen door Brouwerij Sint Crispijn. Zoet in de neus, met licht aroma's van hooi en een vleugje honing. De smaakt verrast met een bittere stevigheid, zure tonen en zoete smaken die je doen denken aan wiebertjes!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Sint Crispijn Furieus

Brouwerij Sint Crispijn

Furieus van Sint Crispijn uit Waalwijk is een Strong Ale. De dit Donkere, rode bier zit vol tonen van karamel, hop en fruittoetsen. Hij is ook wat fruitig in de neus maar het een verwarmende, licht bittere afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25