Brouwerij Brasserie C

Brasserie C is een bierbrouwerij in het centrum van het Belgische Luik. Maar 300 meter verwijdert van de Place Saint-Lambert, aan de voet van de trappen van Bueren. Een prachtige plek voor het brouwen en presenteren van ambachtelijk gebrouwen Belgische bieren.

Onze topbieren

7,8

Black C

Brasserie C

Black C is een donkerbruine Stout met een gebruinde crèmekleurige schuimkraag. Aroma’s van gebrande mout, koffie en bitterchocolade in de neus en wat gebrande bitterheid in de afdronk.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Curtius

Brasserie C

Curtius is een blond bier met een licht aroma en een verfrissende smaak. De toevoeging van hopscheuten geven deze Pale Ale een subtiele bittere en fruitige nasmaak.

Belgian Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Brasserie C Smash {C}

Brasserie C

Brasserie C Smash {C} is een bier met een fris hoppige en citrusgeur. De smaak is hoppig en niet al te bitter. Te verkrijgen in Luik.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Torpah 90

Brasserie C

Torpah 90 is een Pale Ale die met maar één hopsoort gebrouwen is. In dit bier is alleen Chinook hop gebruikt. Torpah 90 is een fruitig bier met stevige grapefruit tonen. In de nasmaak een vrij stevige, en smakelijke, bitterheid.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Torpah 60

Brasserie C

Torpah 60 is een vrij hoppige, goudkleurige Pale Ale. Dit bier zit vol fruitige tonen zoals sinaasappel. In combinatie met de zachte, zoete tonen van mout en tropisch fruit maakt dit een mooi rond bier. Een lichte bitterheid ontdek je tussen de zoetheid door.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25