Brouwerij Blitz Brewing Co.

Onze topbieren

8,5

Blitz Barley Beast

Blitz Brewing Co.

Blitz Barley Beast is een amber- tot roodgekleurd bier met beige schuimkraag die inzakt tot een mooi laagje. Mooie moutige aroma's, rozijntjes, rood fruit en iets kruidigs. Smaak mooi vol, licht plakkerig zoet, iets van zoethout, mooie broodtonen en de rozijntjes weer. Ook wel iets van honing. Afdronk zoet met een klein bittertje.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Blitz Chocolate Raspberry Layer Cake

Blitz Brewing Co.

Blitz Chocolate Raspberry Layer Cake is een Pastry Stout. Gebrouwen met gerst, rogge, cacao snippers, framboos en melksuiker.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,7

Blitz Double Scoop

Blitz Brewing Co.

Blitz Double Scoop is een Berliner Weisse.Gesmolten ijs is de beste manier om onze Sorbet Sour te omschrijven, geïnspireerd op die zomerdagen op het strand waar het ijs over je armen en ellebogen stroomt. Stel je voor dat je dat gesmolten ijs in een blikje doet! Nou, dat hebben we gedaan. En het is episch. Het bier bestaat voor bijna 20% uit fruit, bramen en frambozen dus. We hebben een grote lading haver en tarwe toegevoegd naast de gerst, om het een grote body en een zijdezacht mondgevoel te geven. Op echte Berliner Weisse wijze hebben we het bier bijna 60 uur verzuurd voordat het kookte met Lactobacillus Helvictus. Buiten bereik van kinderen houden, maar je zou het toch niet willen delen.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter