Brouwerij Black Baron

Black Baron is een bierbrouwerij in Nijverdal. De plannen voor het oprichten van een brouwerij speelden al langer door het hoofd van Mark van Coevorden. Deze plannen kregen in 2015 en 2016 steeds meer vorm. Met als resultaat dat in 2017 het eerste Black Baron Bier uitgebracht werd.

Het eerste bier wordt gebotteld in een stoere zwarte fles, vandaar ook de naam Black Baron. De bieren zijn eigentijds, smaakvol en met stijl. Gemaakt de baron zelf en gebrouwen en gedestilleerd bij brouwerij De Koperen Ster in Enschede.

Onze topbieren

9,1

Black Baron Russian Imperial Stout

Black Baron

Deze Russian Imperial Stout is het derde bier van brouwerij Black Baron. Deze Stout is een krachtig zwart bier met intense smaken van gebrande mout, drop, chocola en koffie. Het bier is gebrouwen van gerstemout, gist, water en heel veel hop. Dit ongefilterde bier met nagisting op de fles is vol en stevig van smaak en alcoholverwarmend.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Black Baron American Pale Ale

Black Baron

De American Pale ale is het eerste bier van brouwerij Black Baron. Het bier is koperkleurig en bovengistend bier. Deze American Pale Ale is volledig met de hand gebrouwen met uitsluitend gebruik van gerstemout, gist, water en de mooiste Amerikaanse hop soorten. Het resultaat is een vol moutig bier, met een wat zoete smaak en een citrus frisse, hoppige afdronk. Een rijk en gebalanceerd ongefilterd bier met nagisting op de fles.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Black Baron Citra Weizen

Black Baron

Citra Weizen is het tweede bier van brouwerij Black Baron. Deze Weizen is mooi goudkleurig en alles wat je van een Tarwebier verwacht. Dit craftbeer is ambachtelijk gebrouwen en gebotteld. Citra Weizen is gebrouwen met tarwemout, gerstemout, gist, water en Citra hop. Daarnaast is het bier ongefilterd bier met nagisting op de fles. De smaak is fris met verfijnde aroma's van biscuit, citrus en tropisch fruit.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25