Bierfabriek Brouwerij

Bierfabriek werd in 2011 voor het eerst gelanceerd in Amsterdam. Een trendsettend horecaconcept waarbij restaurant, microbrouwerij en café wordt gecombineerd. Midden in de zaak worden de bieren ambachtelijk gebrouwen. Ondertussen heeft de Bierfabriek ook zaken in Delft en Almere.

Sinds de opening heeft Bierfabriek haar huisgebrouwen bieren geperfectioneerd. De brouwers zijn het receptuur over de jaren blijven verbeteren, zodat zij in 2018 klaar zijn voor de volgende stap en de bieren ook op fles uitbrengen.

Rosso is een fruitige Ale met een kleine bitter door het brouwen met Tsjechische hop. Voor fans van Blond bier is er de Bianco, een fris blond bier met kruidige tonen die geïnspireerd is op Belgisch abdijbier. De Nero is een toegankelijke porter met hints van chocolade en toast.

Onze topbieren

8,0

Bierfabriek Nero

Bierfabriek Brouwerij

Bierfabriek Nero is een donkere Porter gebrouwen in de brouwerij van De Bierfabriek. In dit bier proef je hinten van chocolade en toast met een licht bittere afdronk. Een toegankelijke Porter waarmee je deze stijl meer dan prima kunt gaan ontdekken.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Bierfabriek Rosso

Bierfabriek Brouwerij

Bierfabriek Rosso is een smaakvolle Amber Ale gebrouwen in de brouwerij van De Bierfabriek. De fruitige Ale heeft een klein bittertje en heeft zijn smaak gekregen door het gebruik van Tsjechische hop.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Bierfabriek Bianco

Bierfabriek Brouwerij

Bierfabriek Bianco is een Blond bier gebrouwen in de Brouwerij van De Bierfabriek. Dit Blonde bier past mooi bij de gerechten op de kaart van De Bierfabriek en is daarom ook een mooi en toegankelijk bier. Een verfrissende smaak en moutige tonen. Een licht bittertje in de afdronk maakt het plaatje compleet. Dit bier smaakt bijvoorbeeld heerlijk bij een gegrild kippetje!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter