Brouwerij Bellfield Brewery

Bellfield Brewery is een Engelse bierbrouwerij. Deze familiebrouwerij heeft een duidelijke missie: de brouwerij wil toonaangevend zijn in Groot-Brittannie daar waar het gaat om glutenvrije bieren die echt de moeite waard zijn.

Met de Lawless Village IPA en de Bohemian Pilsener is de brouwerij lekker onderweg. Deze glutenvrije bieren wonnen respectievelijk goud en zilver tijdens de World Beer Awards. Bellfield brouwt op traditionele wijze in kleine oplages in combinatie met het gebruik van niet traditionele ingrediënten.

Onze topbieren

7,0

Bellfield Session Ale

Bellfield Brewery

Bellfield Session Ale is een glutenvrij Pale Ale. De citrustonen uit de hop zorgen voor een fijne smaak en aroma. Een soepel, doordrinkbaar bier.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Bellfield Bohemian Pilsener

Bellfield Brewery

Bellfield Bohemian Pilsener is een glutenvrije Pilsener met een moutig karakter. De Saaz-hop zorgt voor een ronde bitterheid met een licht bloemig karakter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

6,5

Bellfield Lawless Village IPA

Bellfield Brewery

Bellfield Lawless Village IPA is een koperkleurig glutenvrij bier met een hoppig karakter. Bescheiden bitterheid en een bescheiden alcoholpercentage maken dit bier doordrinkbaar. Hier bestel je graag een tweede glas van.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter