Belle vue

Brouwerij Belle-Vue

Brouwerij Belle-Vue is een Belgische brouwerij in Sint-Pieters-Leeuw. De brouwerij is een vestiging van InBev Belgium, de Belgische tak van AB InBev, het grootste bierconcern ter wereld. Brouwerij Belle-Vue is voornamelijk bekend om zijn Lambiek bieren. Belle-Vue is een verzamelnaam, onder deze naam verschijnen een aantal bieren waaronder de Belle-Vue Gueuze en de Belle-Vue Kriek.

Onder Belle-Vue verschijnen de Belle-Vue Gueuze, Belle-Vue Kriek, Belle-Vue Extra, Belle-Vue Framboise en de Belle-Vue Framboise Extra.

Onze topbieren

Belle-Vue Kriek

Belle-Vue

Belle-Vue Kriek is een smaakvol Fruitbier. Dit bier is gebrouwen met natuurlijke ingrediënten, krieken en Lambiek. Hierdoor heeft het bier een frisse en fruitige kersensmaak met een zoetzure afdronk. De smaak kun je zeker als verfrissend omschrijven.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Belle-Vue Gueuze

Belle-Vue

Belle-Vue Gueuze is een Geuze, een bier met een zure smaak. Een Geuze is een mengeling van jong en oude Lambik.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Ab inbev geuze

AB InBev gaat weer Belle-Vue Geuze en Kriek brouwen

19 juni 2018 Biergigant AB InBev gaat met brouwerij Belle-Vue opnieuw Geuze- en Kriekbieren brouwen in Sint-Pieters-Leeuw. Op deze manier wilt de bierbrouwer terug naar de traditie en voldoen aan de vraag naar meer authentieke producten. Verder lezen
Bierista chrisje gerecht.001

Sabayon van Geuze Belle-Vue

28 maart 2017 Chrisje Stultiens houdt van lekkere dingen en is gek op speciaalbier. Ze houdt niet van moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Ze laat zien hoe simpel het is om een wereldse Sabayon te maken van Belle-Vue Gueuze. Verder lezen