Brouwerij Barbier

Barbier is bier met stijl. Deze stijl is gebaseerd op de bezoeker en op elementen van de welbekende barbierszaken. Oprichter Luc Weemaes brouwt sinds 1986 zijn eigen bier. Het begon in zijn jongere jaren als een soort lolletje, en heeft daar later in zijn leven een professionele draai aan kunnen geven.

Momenteel zijn er twee Barbieren op de markt, de Barbier Irish Stout en Barbier Tarwe Tripel. Barbier is verkrijgbaar bij barbers, horecazaken, slijterijen en website. Barbier wordt gebrouwen bij brouwerij Vermeersen in Hulst.

Onze topbieren

8,0

Barbier Amber

Barbier

Barbier Amber is een donker (amberkleurig) en krachtig bier. Een mottig, vitterig en zoetig bier met subtiele tonen van karamel.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Barbier Tarwe Tripel

Barbier

Barbier Tarwe Tripel is een smaakvolle en krachtige Tripel. Kruidig, licht zoet en smaakvol bitter in de afdronk. Een blond, stoer en toch doordrinkbaar bier!

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Barbier Vlierbes

Barbier

Barbier Vlierbes is een Fruitbier van 5,4%. Een bier met een dieprode kleur en een roze schuimkraag.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Barbier Zilt

Barbier

Barbier Zilt is het eerste met zout Oosterscheldewater gebrouwen bier. Een amberkleurige smaaksensatie.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Barbier Irish Stout

Barbier

Barbier Irish Stout is een smaakvolle en toegankelijk Stout. Door het lage alcoholpercentage een mooie starter om deze bierstijl mee te ontdekken. Licht in bitterheid, vol van smaak met een licht zoete, gebrande nasmaak.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter