Brasserie de Bretagne Sant Erwann IPA

4,5 (1 beoordeling)

Sant Erwann IPA is een India Pale Ale met fruitige en bloemige aroma's. De gebruikte hop drukt een duidelijke stempel, maar op een vriendelijke manier zonder scherpe randjes.

7.0%
Blond en Krachtig
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Jonge en romige kazen, Zoete desserts
8 °C
33 cl
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Bovengistend

Reviews door Bierista Experts

Miel
Bierista
4,5

Miel Neuraij

Onduidelijk bier met van alles er in maar onsamenhangend en niet prettig. Het etiket vertelt dat het een type Abdybier is maar tevens een IPA erg verwarrend. Als ingrediënten worden o.a. genoemd gerst, tarwe, gierst, rogge, boekweit en spelt, bij mij rijst de vraag of het niet verstandiger zou zijn van de brouwer om eerst eens te proberen een goed bier te brouwen voordat hij zich aan zulke ingewikkelde recepten waagt. Als hobbybrouwer zou ik mij schamen voor dit bier en het door het toilet spoelen voordat iemand anders het zou proeven.

Zicht 6,0

Troebel oranjegeel bier met romig witte schuimkraag die tamelijk snel inzakt tot een blijvend laagje.

Neus 5,0

Kruidig fruitig aroma met sinaasappel, koriander en peper. Zoetige graangeurtjes met tarwe, rogge en haver. Complex maar niet uitnodigend.

Smaak 4,0

Zoet, kruidig, granig, sinaasappel en hop, alles als losse smaakindrukken zonder enige samenhang of balans. Plakkerig mondgevoel, medium tot volle body. In de nasmaak vooral zoet en bitter.
Tip: Het Bierlogboek! Hou je eigen bierlijstje bij.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket