7,7

Adroit Theory Sessions (Apple Brandy Barrel Aged Toasted Coconut + Belizean Cacao Nibs + Tahitian Vanilla)

Adroit Theory Brewing Company (10)

Adroit Theory Sessions Apple Brandy Barrel Aged Toasted Coconut + Belizean Cacao Nibs + Tahitian Vanilla is een Imperial Stout. Gerijpt op zeldzame cacaobonen, geïmporteerde vanillebonen en geroosterde kokosnoot gerijpt in een vat van Apple Brandy.

Details

Bierstijl
Alcohol
13.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
13 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,7

Het oordeel van de Bierista's

Adroit Theory Sessions (Apple Brandy Barrel Aged Toasted Coconut + Belizean Cacao Nibs + Tahitian Vanilla) is beoordeeld met een gemiddelde van 7,7 door onze Bierista's

8,0

Smaak

8,0

Zicht

7,5

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,7

"Zo lang als je doet over de volledige naam van dit bier uitspreken, zo lang blijft aan de smaak hangen. Denk aan een fluïde vorm van bounty met een stevige dosis alcohol."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

8,0 Zicht Zwart troebel bier (valt niet doorheen te kijken) met een dikke donkerbruine (mokka) schuimkraag.

7,5 Neus Geur van kokos, vanille en chocola wordt beloofd, en dat is overduidelijk aanwezig.

8,0 Smaak Als je een gemiddelde stout al 'mes en vork'-bier vindt, dan moet hier helemaal zwaar materieel meekomen. Smaak van vloeibare bounty, die ook erg lang in je mond blijft hangen.

Spijssuggestie Dame Blanche

De toekomst van alcoholvrij bier: Een revolutie in smaak en innovatie

Dit uitgebreide artikel duikt diep in de wereld van alcoholvrij bier, van de geschiedenis en brouwtechnieken tot de nieuwste smaakprofielen en markttrends. Ontdek hoe innovatie en veranderende consumentenvoorkeuren een revolutie teweegbrengen in de bierindustrie.

Verder lezen

Abdij Koningshoeven viert 140-jarig jubileum bierbrouwerij met verlicht openluchtmuseum

Abdij Koningshoeven viert 140-jarig jubileum met bijzondere wandeling.

Verder lezen

Zomerse dorstlessers maken pas op de plaats

De verandering van weer was terug te zien in het drinkgedrag van de Bierista Community. Tijdens de storm en regen kozen zij duidelijk voor wat zwaardere bieren.

Verder lezen

Alcoholvrij bier maakt je niet dik

Alcoholvrij bier bevat geen alcohol. En alcohol betekent calorieën. Je wordt dus van alcoholvrij bier minder snel dik dan van alcoholhoudende dranken.

Verder lezen