Warm aanbevolen leesvoer voor op het terras

24 maart 2022

Het voorjaar is aangebroken. Heerlijk in het zonnetje op het terras met een goed glas bier. Wie verheugt zich daar nu niet op?! Bij Bierista hebben we al weer wat terrasbezoekjes achter de rug en al heel wat bieren getest. Bij Bier! magazine hebben ze ook niet stil gezeten. De makers van het magazine hebben weer dik 80 pagina’s dorstopwekkende verhalen gebundeld in de voorjaarseditie.

Het voorjaarsnummer is al weer nummer 54 van Bier! magazine. Ook dit nummer staat vol nieuws, inspiratie en achtergrond. Op de cover prijken de brouwers van SNAB, een brouwerij uit Noord-Holland die het 30-jarig bestaan viert. Een andere brouwerij die in de spotlights staat is Brouwerij Huttenkloas. Deze Twentse brouwerij is ‘home of the huurbouwers’, zoals treffend op de voorpagina staat.

Veel korte nieuwtjes, interessante columns en een bijzondere smaaktest. Een panel heeft tien verschillende Saisons geproefd uit België en Nederland. Welke Saisons uit welk land het beste uit de bus kwamen, gaan we hier natuurlijk niet vertellen. Dan moet je een abonnement nemen op het magazine of het tijdschrift los in de kiosk kopen voor € 6,95. Een abonnement is voordeliger en je krijgt het magazine vier keer per jaar op de mat. Dus abonneer je snel via de site van Bier! magazine.

Het gaat te ver om alle verhalen hier aan te stippen. Het verhaal ‘Wijnland Frankrijk verrast als bierland’ en het stuk historie ‘Uit het bierjaar 1616 - De eerste stadsbrouwerij van Antwerpen’ kunnen we niet onbenoemd laten. Maar er is nog zoveel meer in dit magazine. Om dorst van te krijgen. Warm aanbevolen leesvoer voor een zonnige middag op het terras!