Top 10 Alcoholvrij bier inspireert

10 januari 2023
Het is Dry January en dat betekent dat velen van ons deze maand de alcohol even laten voor wat het is. Dat mag dan zo zijn, soms heb  je wel trek in een goed glas bier. Gelukkig zijn er ontzettend veel alcoholvrije bieren die meer dan de moeite waard zijn.

Bierista's proeven wat af. De biercommunity met gediplomeerde Bierista is vele duizenden bierdrinkers groot. Zij schrijven proefnotities over de bieren die zij proeven. Daarmee leggen ze een smaakbibliotheek aan en geven ze andere bierliefhebbers advies: Dit bier is de moeite waard en dit bier kun je beter laten staan.

Top 10 Alcoholvrij bier

Aan de hand van al die proefnotities worden Top 10-lijstjes samengesteld. Daar zijn jullie dol op, zo blijkt uit de grote hoeveelheid pageviews. De Bierista Top 10 Alcoholvrij Bier is een van de populairste lijstjes. Zeker in de eerste maand van het jaar als velen meedoen met Dry January.

Welke bieren staan dan in deze lijst? Namen die je misschien wel verwacht, zoals Brand IPA 0.0, Uiltje Superb-Owl en de vandeStreek Playground non-alcoholic IPA. Andere bieren die je misschien niet verwacht staan er ook in. Wat te denken van Desperado's Virgin 0.0% en Hoop Hula Hula. Wil je weten welke bieren te vinden zijn in de lijst?

Check dan hier de Bierista Top 10 Alcoholvrij Bier.