Bier, kaas en chocola in Schneider Weisse online proeverij

19 juni 2020

Een Schneider Weisse online proeverij met Maarten Tegenbosch is alles behalve saai. Zondag 28 juni om 16.00 uur neemt hij je mee in de wereld van bier & food.

De specialiteit van Maarten is Duitse bieren en tijdens zijn proeverijen kom je daarvan op een informatie en leuke manier van alles te weten. Speciaal voor deze proeverij is een bierpack samengesteld. Wil je zondag meedoen, zorg dan dat je het bierpack (zonder food) tijdig besteld.

Snacks

Bier & food is dus het thema en laat het foodpairing momenteel helemaal hot zijn. Maarten laat je kennis maken met simpele smaakvolle combinaties. Dennis van de Ven van de gelijknamige ambachtelijke Slagerij en Worstenmakerij heeft een worst gemaakt, waarin Schneider Weisse Original TAP 7 is verwerkt. Niet zo moeilijk om te bedenken wat je daarbij zou willen drinken....

Chocola

Naast Maarten schuift ook Ton van Uden (traiteur / Kaas & Co) aan tijdens de proeverij. Hij heeft samen met Maarten een aantal fantastische combi's gemaakt van bier en kaas. Ook Joost Vink van Chocolaterie Vink - Choco World heeft verrassende smaakcombinaties in petto. Robert van de Ven is barbecueman in hart en nieren. De creaties van zijn barbecueteam Ruige Mannen en de bieren van Schneider Weisse zullen je versteld doen staan. 

Check in

Het is dus zeer de moeite waard om de online proeverij van Schneider Weisse mee te maken. Het online feest begint om 16.00 uur via het  kanaal van EventTube. Vergeet niet het Schneider Weisse Experience IV pakket te bestellen want met een goed glas bier in de hand is de proeverij nog leuker.