Proef de smaken van België

De bierkenners van Bierista hebben een fantastisch bierpakket voor je samengesteld. Twaalf topbieren uit het bierland bij uitstek: België. Het pakket bestaat uit twaalf bieren en de nodige extra's. Je bestelt dit pakket nu tijdelijk voor slechts 29,99 euro, inclusief bezorgkosten.

Verwen jezelf of een bierliefhebber in jouw omgeving met dit prachtige, zeer gevarieerde bierpakket. In dit pakket vind je bijvoorbeeld Maneblusser, een verfrissend blond bier met 6% alcohol, gebrouwen door Brouwerij Het Anker in Mechelen. Aan dit bijzondere bier zit ook een mooi verhaal vast, waardoor de dorst wordt aangewakkerd.

Pauwel Kwak

En natuurlijk vind je in de Belgisch bierpakket de echte Belgische kneiters. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieker Gulden Draak Quadrupel, door Bierista's gewaardeerd met een 8,0. En wat dacht je van Pauwel Kwak. Dit is ook zo'n wereldberoemde Belgische klassieker met een prachtig verhaal.

Belgisch Bierpakket

Het Belgisch bierpakket, samengesteld door de bierkenners van Bierista, staat garant voor heel veel bierplezier. Behalve de genoemde bieren vind je nog veel meer klassiekers in deze box met in totaal twaalf bieren van Belgische bodem. Daarnaast zitten er in dit pakket tal van extra's, zoals proefformulieren, waarmee je skills om te proeven verder kunt verbeteren. En je krijgt een korting van 25 euro als je de Bierista Bieropleiding start. Dit geweldige pakket is nog beperkt voorradig en kost slechts 29,99. Bestel 'm snel.