Over bier weet je nooit genoeg

18 augustus 2021
Over bier weet je nooit genoeg. Dagelijks komen er nieuwe bieren en brouwerijen bij. Never a dull moment inde bierwereld. Daarom doet Bierista er alles aan om jouw kennis up-to-date te houden. Heb je het certificaat van de meest recente speedcourse al binnen? De volgende komt er al weer aan!

Bij Bierista draait het om kennis van bier. Hoe meer je weet over bier, hoe meer je ervan kunt genieten. Daarom is er de Bierista Bieropleiding. In deze online cursus leer je in korte tijd alle basisbeginselen over bier. Hoe wordt bier gebrouwen, welke ingrediënten heb je nodig, welke bierstijlen zijn er, wat zijn de belangrijkste brouwerijen in Nederland en in de wereld en welk bier drink je bij welk gerecht? Zo maar een aantal vragen die in de Bierista Bieropleiding worden behandeld. Heb je de twaalf lessen doorlopen, dan doe je online examen. Je beantwoordt 60 meerkeuze vragen. Heb je er 45 of meer goed, dan ben jij Bierista en kun je het erkende Bierista Bierdiploma in de bus verwachten.

Speedcourse

Als Bierista mag je dan de beschikking hebben over een schat aan bierkennis, je moet blijven leren om alle ontwikkelingen bij te benen. Bierista maakt dat heel makkelijk voor je. Wij verzorgen gratis speedcourses. Dit zijn korte cursussen, waarmee je van alles leert over bijvoorbeeld een brouwerij. Afgelopen maand hebben we een speedcourse ontwikkeld in samenwerking met vandeStreek bier. Heel veel bierliefhebbers hebben inmiddels hun certificaat behaald en het fijne proefpakkket besteld. Heb je dat nog niet gedaan? Doe deze e-learning dan vandaag nog, want de volgende komt er al aan.

Brouwerij Hoop

Samen met Brouwerij Hoop wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een nieuwe speedcourse. In deze cursus kom je van alles te weten over deze Zaanse brouwerij, waar je overigens heerlijk kunt vertoeven met een hapje en een drankje. Volgende week kun je deze nieuwe speedcourse gaan volgen en uiteraard hebben we daar ook weer een scherpgeprijsde aanbieding bij, zodat je zelf al die topbieren van Brouwerij Hoop kunt proeven.

Een overzicht van alle cursussen en speedcourse vind je op je accountpagina. Je komt terecht op deze pagina door in te loggen. Nog geen account? Geen probleem, maak gratis een account aan en profiteer vandaag nog van alle bierkennis die Bierista aanbiedt!