Nog tot 31 maart bieren inschrijven voor 10e Dutch Beer Challenge

27 maart 2024

De tiende editie van de Dutch Beer Challenge staat op de planning en belooft een waar spektakel te worden. Op 10 april 2024 verzamelen de crème de la crème van Nederlandse brouwerijen zich in Rotterdam om hun beste bieren in de strijd te gooien. Dit jaar niet zomaar een editie, maar een jubileumviering waarbij we tien jaar aan bierinnovatie en vakmanschap proosten.

Voor brouwerijen die hun bieren nog willen inschrijven, is het bijna de laatste kans. Tot en met 31 maart kunnen zij zich aanmelden om mee te dingen naar goud, zilver of brons in hun categorie. Een kans die je niet wilt missen als trotse Nederlandse brouwer!

De spanning stijgt: welk bier volgt iconische winnaars op zoals Jopen Mooie Nel, Gajes van Bruut Bier, en Gooisch Zwart van de Gooische Bierbrouwerij? Met meer dan 900 brouwerijen in Nederland, blijft de competitie een unieke kans om te zien hoe jouw bier zich verhoudt tot de nationale top.

De competitie trekt niet alleen de aandacht van nationale, maar ook internationale bierkenners. Een deskundige jury van Nederlandse en internationale bierexperts zal de bieren blind proeven, waardoor winnaars gegarandeerd erkenning en media-aandacht krijgen. Dit is niet alleen een eretitel; het dient ook als een krachtig marketinginstrument voor de winnende brouwers.

Markeer je agenda voor 15 mei 2024, wanneer de winnaars worden bekendgemaakt in Utrecht. Met doelstellingen als het promoten van de Nederlandse biercultuur en het bieden van een kwaliteitslabel aan de consument, onderstreept de Dutch Beer Challenge het belang van innovatie en kwaliteit in de Nederlandse bierindustrie. Dit evenement is niet alleen een viering van het beste wat Nederland te bieden heeft op biergebied, maar ook een moment waarop brouwers samen komen om hun passie en vakmanschap te delen.

Dus, brouwers en bierliefhebbers, laten we proosten op een decennium van Dutch Beer Challenge, waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Het belooft een bruisend evenement te worden dat je niet wilt missen!