Nieuwe limited bieren HOOP

9 november 2021

Hoop is anders dan “wishful thinking” het is hard werken in de ‘Hoop” dat het resultaat is wat je verwachtte. Speciaal voor de limited bieren werkten de brouwers hard om verrassende en lekkere bieren te maken. Bij deze Quadrupel was de vraag: Wat gebruik je om een heftig Quadrupel een bijzondere ‘twist’ te geven? In plaats van Belgische kandijsuiker hebben zij Noord-Amerikaanse Esdoornsiroop toegevoegd! Nou bepaal zelf. De brouwers Hoopen dat het gelukt is! 

Nieuwe bieren uit de proefketels bij Lab-44

Imperial Stroopwafel Stout 9,5%

Een kruidige Stout met een fijne karamel-stroopwafel geur en een complex geroosterde hoofdsmaak. Intens met een warmend mondgevoel en lange nasmaak.

Canadian Maple Quadrupel 10,5%

Wederom een verwarmend bier waar de karakteristieke aroma’s van Esdoorn siroop, karamel en vanille eruit springen. Vol van smaak met een rijk en kruidig mondgevoel.

De bieren zijn beiden verkrijgbaar bij de Zaanse slijters en in de bierwinkel van HOOP. De Stroopwafel Stout is ook al van tap te proeven in de brewpub.

Proeverijen November en December bij Brouwerij HOOP

Na de succesvolle OKTOBERFEST proeverij slaan Brouwerij HOOP en ‘biergoeroe’ Derek Walsh de handen weer in één om een educatieve en tevens smaakvolle proeverij te organiseren. Er worden 6 geproefd met bijpassende hapjes. Het spektakel begint om 19:30 en kost 30 euro per persoon.

17 november – Bockbier proeverij

15 december – Winterbier proeverij

Stuur je reservering naar events@brouwerijhoop.nl.

HOOP BINGO

Liever minder fijnproeven en meer doordrinken? Na ruim anderhalf jaar met corona beperkingen is er eindelijk weer mogelijkheid om het gezelliger maken in het HOOP-proeflokaal! Naast Pubquiz wordt er ook gestart met de hilarische Mokum Magazine BINGO.

2 november – Grease Bingo

14 november – Bokkentocht Bingo (extra editie)

7 december – 80s90s00s

Aanmelden kan via doemee@mokummagazine.nl, de Bingo vindt plaats in het proeflokaal.

Meer weten over Brouwerij HOOP?