Nieuwe Bier! magazine is uit

28 december 2020
De wintereditie van Bier! magazine is uit. Dit nummer staat weer vol nieuws en achtergronden met als rode draad: bier! In dit nummer de Bier! Top 30 met de meest spraakmakende figuren uit de bierwereld uit het bijna afgelopen jaar.

Om maar met de deur in huis te vallen. De nummer 1 van die verkiezing is Jan-Paul Rutten van Gulpener Bier. De winnaar heeft een bijzonder jaar achter de rug met de introductie van een nieuw merk kombucha en de ingebruikname van het meest duurzame brouwhuis van Europa. De top 30 wordt jaarlijks samengesteld door de redactie van het magazine en bevat net als voorgaande jaren vele bekende namen uit Nederland en België.

Rochefort

Behalve de Top 30 bevat dit nummer een prachtig artikel over het nieuwe bier - Rochefort Triple Extra - van trappistenbrouwerij Rochefort en wordt een kijkje genomen in de jubilerende Belgische brouwerij van De Dolle Brouwers. Naast deze reportages veel leuke nieuwtjes, bierbesprekingen, columns en achtergronden.

Verkrijgbaar

Bier! Magazine is normaliter verkrijgbaar in de kiosk en kost daar € 6,95. Wil je in het bezit komen van dit dorstopwekkende leesvoer bestel dan een exemplaar op de website van Bier! magazine. Neem je een abonnement dan mis je nooit meer een nummer van dit kwartaalmagazine.