Nieuw - Bronckhorster Barrel Aged #29

5 april 2021
Een nieuwe release bij Bronckhorster. Nummer 29 uit de Barrel Agedp-serie is nu verkrijgbaar. Het is een Imperial Red Ale, die maanden heeft gelegen op Jamaicaanse rumvaten en vaten waarin eerder Rye Bourbon zat.

Het was even wachten, maar nu is-ie dan eindelijk afgevuld. Nummer 29 in de Barrel Aged-serie van Bronckhorster Brewing Company. Deze serie heeft inmiddels een enorme vaste schare fans. Deze gelimiteerde versies zijn zeer gewild en vaak binnen de kortste keren uitverkocht.

Rise & Shine

Nummer 29 is een Imperial Red Ale. Het basisbier is een krachtige versie van de Bronckhorster Rise & Shine. Maandenlang heeft dit bier mogen bivakkeren in vaten waar eerder Jamaicaanse rum zat en in vaten die in een vorig leven gevuld waren met Rye Bourbon. Brouwer Steve Gammage heeft samen met zijn zoon Raymon diverse tests gedaan, waarbij uiteindelijke de ideale mix met liefst 13% alcohol werd gevonden.

Verkrijgbaar

Bronckhorster Barrel Aged #29 is beperkt beschikbaar, op is op. Het krachtige bier kost € 6,99 per fles en is verkrijgbaar bij diverse slijterijen en in de webshop van Bronckhorster Brewing Company.