De meeste gewaardeerde bieren van Albert Heijn

30 augustus 2020
Bij Albert Heijn kom je als bierliefhebber niets te kort. Appie heeft een geweldig assortiment speciaalbier. Maar ja, dan sta je voor het schap en welke kies je dan? De Bierista Community met duizenden gediplomeerde bierkenners schrijven expert-reviews. En dan zie je in een oogopslag welke bieren absoluut de moeite waard zijn!

De Top 10 Albert Heijn is een zeer gevarieerde lijst. Je vindt er stevige bieren in terug, lichte blonde bieren en IPA's. Kortom voor ieder wat wils. Dankzij al die expert-reviews van de gediplomeerde bierkenners grijp je nooit meer mis.

Straffe Hendrik Quadrupel

De top van de lijst geeft al een aardige indruk hoe gevarieerd de lijst is. Al moet wel gezegd worden dat 'de zware jongens' erg goed vertegenwoordigd zijn. Op de eerste plaats vind je de Straffe Hendrik Quadrupel, een geweldig rijk en complex bier met liefst 11% alcohol. Dit is een waardige afsluiting van een mooie dag, maar ook heerlijk bij een stevig stuk vlees of een pittig stuk kaas.

Hertog Jan Grand Prestige

In de top van de lijst staat ook Weihenstephaner Hefeweissbier. Deze Weizen is lijstaanvoerder in de Top 10 Weizen. Logischerwijs scoort dat bier dan ook goed in de toplijst van Albert Heijn. Dat mag je ook verwachten van Hertog Jan Grand Prestige. Dit bier mag je met echt een Nederlandse klassieker noemen. Een klassieker van Belgische bodem is Duvel. Kenners zijn het er roerend over eens: dit is een evergreen!

Brewdog Punk IPA

Hou je meer van frisse hoppige bieren, dan is de Brewdog Punk IPA iets voor jou. Bij het inschenken ruik je het al; dit bier heeft veel aroma's van tropisch fruit. Het bier heeft een karaktervolle bitterheid zonder scherpe kantjes. Dat geldt zeker ook voor Jopen Mooie Nel IPA. Dit succesnummer van Jopen Bier uit Haarlem kan niet stuk. Dit bier duikt steeds weer op als prijswinnaar. Bierista's beoordelen dit bier niet voor niets met een 7,7.

Expert-reviews

Hoe leuk is het om jouw mening te geven over al dat moois dat je in de winkelschappen en in de horeca vindt. Om jouw stem mee te laten tellen, heb je bewezen bierkennis nodig. Dat heb je met het felbegeerde Bierista Bierdiploma. Wil je ook meer bierkennis en nog meer plezier beleven met bier? Meld je dan nu aan voor de Bierista Bieropleiding. Je kunt direct beginnen, het praktijkdeel - het Bierista XL Bierpack - krijg je binnen enkele dagen thuis gestuurd. Bierista heeft nu bovendien een actie. Met de code BIER20 krijg je 20% korting. Je betaalt dan slechts 99 euro en je maakt ook nog eens kans op een SUB thuistap!