Maak kans op een SUB thuistap

21 augustus 2020
Heb je altijd al graag je Bierdiploma willen halen? Nu heb je redenen genoeg om de Bierista Bieropleiding te bestellen. Je krijgt nu tijdelijk 20% korting én je maakt kans op een Sub-thuistap! Bestel de Bierista Bieropleiding en verzilver de korting met de cadeaubon-code BIER20.

De scholen zijn weer begonnen en daarmee ook het cursusseizoen. Wil je bijblijven en niet afhaken, dan is het belangrijk om steeds meer kennis te vergaren. Zorg dan dat je dat doet over een onderwerp waar je plezier in hebt. Wij hebben wel een suggestie ... Daarom betaal je nu tijdelijk geen € 125 maar slechts € 99 euro voor de complete Bierista Bieropleiding, dus inclusief dat XL Bierpack met zestien bieren! Alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook nog eens kans op een SUB thuistap, aangeboden door Beerwulf, de online bierwinkel. We geven er liefst drie weg!

Bestel nu en win een SUB

Over de SUB

De SUB thuistap zie je in steeds meer huishoudens. Het is een klein en compact thuistapsysteem. Geen grote fusten, maar kleine zogenaamde torps met een inhoud van 2 liter. De SUB is handig, energiezuinig en vergt geen onderhoud. Je moet alleen de lege torps omruilen voor een volle. Dat is een fluitje van een cent. Het aanbod aan bieren is al reuze en groeit gestaag. Bij Beerwulf zijn al meer dan 30 bieren in de SUB verkrijgbaar van Heineken Pilsener tot La Chouffe en van Affligem Blond tot Brewdog Punk IPA.

Beste website

Waarom pakt Bierista gelijk zo uit na de zomervakantie? Simpel, we hebben veel te vieren. Onlangs werd Bierista uitgeroepen tot ‘Beste informatieve website over bier’. Het Amsterdamse bedrijf OAK heeft 900 zoektermen onderzocht die door consumenten worden gebruikt op biergebied. Bierista biedt de meest relevante informatie op het gebied van bier, brouwerijen en populaire categorieën zoals ‘alcoholvrij bier’.

ROC opleiding

Bierista beleeft deze dagen ook een primeur. De scholen zijn weer begonnen en dus krijgen veel studenten op ROC’s in heel Nederland het keuzedeel Bierkennis. Deze erkende bieropleiding werd door de bierspecialisten van Bierista speciaal ontwikkeld voor het middelbaar beroepsonderwijs. Zo komt er in rap tempo een nieuwe generatie bierambassadeurs bij.

Deze actie loopt tot 21 september 2020.