Lowlander pop-up diner

14 mei 2020
Omdat dineren aan lange tafels er even niet inzit, heeft Lowlander een alternatief bedacht: het online pop-up diner The Home Edition. Prik je vrijdag 29 mei een vorkje mee?

Met de laatste editie van Lowlander Botanical Brewkitchen in de Wintertuin in gedachten, waren er plannen voor nog smakelijker pop-up diners. De combinatie van good food en bier als Lowlander Botanical Brut, Islander en Ginger & Kaffir Lime was ideaal en zeker voor herhaling vatbaar. 

Bordje Natuur

Ondanks dat het nu even niet mogelijk is om gezellig naast elkaar aan een lange tafel te dineren, is Lowlanders Botanical Brewkitchen terug. In samenwerking met The Holy Kauw Company is vrijdag 29 mei het eerste online pop-up diner: The Home Edition. Wat je je daarbij moet voorstellen? Nou, je krijgt een smaakvol bordje natuur, bereid door chefs Arno en Mireille. De bijpassende bieren zijn van Lowlander en als je het leuk vindt, kun je met de andere gasten van het online pop-up dinere proosten via Zoom.

Bezorgen

Virtueel aanschuiven kost € 45 euro. Tickets zijn te bestellen via de website van Lowlander. Op 29 mei gaat het Lowlander-team in tien grote steden aan het werk als bezorger. Je kunt kiezen of je je diner gepaard laat gaan met alcoholische dranken of liever non-alcoholisch wilt.

Compleet

Benieuwd wat je allemaal krijgt? Je krijgt een viergangen menu van amuse tot dessert, plus brood en boter. De gerechten zijn bijna volledig biologisch en bijna zo klaar om te serveren. Alles wordt verpakt in bio, recyclable of reusable verpakking en wordt gekoeld geleverd. Je krijgt vier 4 perfect gepairde Lowlander bieren, glazen en vilt. Ook krijg je aankleding zodat je van de tafel een waardige Brewkitchen tafel kunt maken. 

Goodiebag

In de goodiebag die erbij wordt geleverd, vind je onder meer een playlist met linkjes naar inspirerende films uit de Brewkitchen. Kinderen kunnen ook lekker aanschuiven; voor hen is een kidsmenu samengesteld, zonder drank.