Livestream Schneider Weisse vanuit de brouwerij

5 september 2020
Schneider Weisse Nederland presenteert op zondag 6 september de voorlopig laatste livestream. Deze vijfde en laatste editie is een bijzondere. Er wordt live uitgezonden vanuit de brouwerij in Kelheim in Beieren.

Gastheer en presentator van de livestream is Maarten Tegenbosch, Mr. Schneider Weisse Nederland. Hij ontvangt diverse gasten in de uitzending die om 17.00 uur - na de Formule 1-race in Monza - begint. Onder de gasten bevinden zich de burgemeester van Kelheim, die jaarlijks vele Nederlandse bierliefhebbers verwelkomt. Ook Georg Schneider VI, eigenaar van de familiebrouwerij, beantwoordt vragen.

Original TAP 7

Natuurlijk worden tijdens de livestream ook bieren van Schneider Weisse geproefd. Denk aan de Schneider Weisse Original TAP 7 en de Aventinus TAP 6. Ook de andere bieren uit het speciale Experience-pakket komen uitgebreid aan bod. De belangstelling voor dit speciale pakket was zo groot dat het pakket voortijdig was uitverkocht. Natuurlijk is het assortiment van Schneider Weisse te koop in de Nederlandse webshop. Kijk op www.schneiderweisse.nl/winkel voor het complete aanbod.

De livestream begint zondag om 17.00 uur. Bezoekers kunnen meepraten en via de chat hun vragen stellen. De uitzending kun je bekijken via www.eventtube.nl/schneider-experience.