Leffe Blond 0.0% is niet te missen

9 juli 2019
Uit onderzoek van de Nederlandse Brouwers blijkt dat alcoholvrij bier als een dolle stijgt. En er zit nog veel meer in het vat, zeker als je naar het buitenland kijkt. Reden waarom veel brouwers graag hun 0.0-bier in de spotlights zetten. Leffe Blond 0.0 is een nieuwkomer op de Nederlandse markt. Dit eerste Belgische abdijbier zonder alcohol eist momenteel veel aandacht op. Met andere woorden; je kunt er bijna niet omheen.

Leffe Blond 0.0 is de alcoholloze versie van de bekende Leffe Blond. In de abdijreeks vind je verder onder andere de Leffe Dubbel en Leffe Tripel. Deze abdijbieren zijn al jaren een begrip, niet alleen bij de bierliefhebbers in ons land. Sinds kort is er dus ook een alcoholvrije Leffe op de markt. Dit bier belooft de smaak van echt bier. Het bier wordt gebrouwen als alcoholhoudend bier. Vervolgens wordt de alcohol onttrokken. Hierdoor verdwijnt ook een deel van de aroma's. Die worden opgevangen en later weer aan het bier toegevoegd. Zo krijg je een Leffe Blond zonder alcohol maar met smaak.

Hello Fresh

Afgelopen week werden de klanten van Hello Fresh verrast met een gratis fles Leffe Blond 0.0% in de box. Een leuke verrassing te meer omdat dit alcoholvrij bier prima te combineren is met tal van gerechten, denk vooral aan salades, kip en witvis. Wie deze week online zijn boodschappen bestelt bij Albert Heijn krijgt ook een gratis fles bij de bestelling. Klanten van Jumbo ontvangen vanaf komende week dit cadeautje bij hun online bestelling.

Overal in het land

Daarnaast kun je de promotieteams van Leffe de komende weken vinden op verschillende plekken in het land. Overal worden gratis 15cl blikjes uitgedeeld, zodat iedereen (van 18 jaar en ouder uiteraard) kan kennis maken met het nieuwe alcoholvrije bier van Leffe. Bij Leffe zijn ze - we hadden natuurlijk niet anders verwacht - erg enthousiast over het nieuwe bier. Dat enthousiasme is onder meer ingegeven door de reacties van mensen die het bier hebben geproefd en de eerste verkoopcijfers.