Leer bier proeven met Marc Janssen

12 juli 2020
Proeven met de brouwer. Hoe leuk en leerzaam is dat?! Marc Janssen, meesterbrouwer bij Grolsch, leert je aan de hand van drie verschillende bieren hoe je goed kunt proeven.

Bier drinken is misschien wel het mooiste tijdverdrijf dat er bestaat. Met goed en regelmatig oefenen vergroot je je skills. Wil je je techniek in korte tijd op een hoger peil brengen, bekijk dan de video's van Marc Janssen. Deze brouwer van Grolsch legt je in een paar minuten uit, wat je moet doen om optimaal van een bier te genieten. Moeilijk? Nee zeker niet! Iedereen kan het leren en daarna is het natuurlijk van belang je kennis te blijven onderhouden.

Drie bieren

In de minicursus bespreekt Marc een drietal bieren. Het zijn de Grolsch Puur Weizen, de Grolsch Kristalheldere Zomerbok en de Grolsch Frisbittere IPA. Deze bieren zijn bijna letterlijk op elke straathoek verkrijgbaar. De mini-cursus wordt nog leuker als je zelf meeproeft.

Meer bierkennis

Smaakt deze cursus naar meer en wil je je bierkennis verder verbreden? Dan is de Bierista Bieropleiding iets voor jou. Je leert alle facetten van bier kennen en je krijgt gratis een XL-bierpack thuisgestuurd. Met de kennis van Marc heb je al een kleine voorsprong. Reserveer dat plekje op de muur maar vast, want dat Bierista Bierdiploma is binnenkort voor jou!