Hopfenweisse eerste bier in nieuwe serie Bronckhorster Next Generation

5 februari 2020
Bronckhorster Brewing Company lanceert een nieuw bier. Vanaf 11 februari is de Bronckhorster Hopfenweisse verkrijgbaar. Een verfrissend tarwebier met de nodige power.

Bronckhorster Hopfenweisse is het eerste bier in een nieuwe serie bieren. Deze nieuwe serie heet 'Next Generation'. De Hopfenweisse is ontwikkeld door Berend Drenth, sinds anderhalf jaar brouwer naast Steve Gammage, brouwer en hét gezicht van de Achterhoekse brouwerij. Met het brouwen van dit bier heeft Berend uiting kunnen geven aan de voorliefde voor deze bierstijl.

Craft Beer Festival

Bronckhorster Brewing Company viert dit jaar het tienjarig bestaan. Dit tweede lustrum wordt onder meer gevierd met de tweede editie van het Bronckhorster Craft Beer Festival. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni kun je bij de brouwerij genieten van tal van bijzondere bieren van diverse brouwerijen. Het aantal brouwerijen dat z'n opwachting zal maken staat tot nu toe op veertien, maar zal de komende periode ongetwijfeld verder stijgen.

Vorig jaar werd het Bronckhorster Craft Beer Festival voor het eerst gehouden. Dat was een doorslaand succes. Kaarten kosten € 15,- en zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar.