Geniet van Tompouce Blonde: Fris, fruitig en nu ook alcoholarm

27 mei 2024

Het is tijd om te proosten, bierliefhebbers! Terug van weggeweest en lekkerder dan ooit tevoren. Dit milkshake-style blond bier is opnieuw tot leven gebracht door de samenwerking tussen Lowlander en HEMA, en dit keer hebben ze het nog beter gemaakt. Met framboos en vanille als de sterren van de show, belooft deze bierervaring een soepel en toegankelijk genot te zijn, perfect gelaagd in zoetheid. Verpakt in een felroze blikje, is het alles wat je je kunt wensen van een tompouce - maar dan vloeibaar.

Volgens Lowlander hebben de vele positieve reacties op de vorige Tompouce Ale hen geïnspireerd om terug te keren naar de tekentafel. Het resultaat? Tompouce Blonde met een verbeterde receptuur, die nu als basis een populair blond bier heeft met 5% alcohol. De frisse hint van rood fruit dankzij de framboos en de zachte, romige afdronk door de vanille maken dit bier een waar genot. 

Nu ook in alcoholarm

Goed nieuws voor de drinkers onder ons die liever wat rustiger aan doen: Tompouce Blonde is nu ook beschikbaar in een alcoholarme variant met slechts 0.3% alcohol. Dit ultieme zomerse non-alc bier is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op het strand bent, in het park of op de boot, je kunt genieten van al het lekkers van tompouce zonder je handen vies te maken.

Proef het zelf

Lowlander brouwt al zijn bieren met botanicals, waarbij kruiden, specerijen en fruit worden toegevoegd aan het brouwproces voor de meest uitgesproken smaakcombinaties. De subtiele zoetheid van framboos en de zachte afdronk van vanille zorgen voor een unieke bierervaring die je niet wilt missen.

Tompouce Blonde is nu verkrijgbaar via de Lowlander webshop én in bijna alle HEMA filialen in Nederland en België.