Flying Dutchman brouwerij van de maand

11 februari 2021
The Flying Dutchman is brouwerij van de maand. Dat betekent dat er weer een nieuwe speedcourse klaar staat, waarin je van alles leert over de bieren en de brouwerij. En natuurlijk hebben we ook een gelimiteerd aantal scherpgeprijsde bierpacks van deze brouwer klaar staan voor de snelle beslissers.

Ronald de Waal is het gezicht van The Flying Dutchman. Hij omschrijft zijn brouwerij als 'nomad brewery', een variant op wat wij kennen als huurbrouwerij. Ronald woont dan weer in Finland en dan weer in Noorwegen. Momenteel verblijft hij in Nederland. Zijn bieren brouwt hij vooral in België. Het reizen en bijzondere mensen ontmoeten geeft Ronald energie en overal haalt hij zijn inspiratie vandaan. De belangrijkste bron voor hem is Moeder Natuur.

The Flying Dutchman

De bieren van The Flying Dutchman zijn in meerdere opzichten bijzonder. Kijk alleen maar eens naar de enorm lange namen. Een voorbeeldje? The Flying Dutchman More Complicated Than Your Girlfriend Stout. Of wat dacht je van The Flying Dutchman Tree Hugging Wood Chopping Mother Nature Loving IPA. Ook de bieren zelf zijn niet alledaags. De brouwer gebruikt naast de basisingredienten tal van extra natuurlijke smaakmakers om de bieren die verrassende Flying Dutchman-touch te geven. Ondanks de uitgebreide ingredientenlijst zijn de bieren stuk voor stuk perfect in balans. Reden waarom deze brouwerij zoveel prijzen wint over de hele wereld. En reden waarom de gediplomeerde Bierista's de bieren van deze brouwerij zo hoog waarderen. De genoemde Stout krijgt bijvoorbeeld liefst een 8,2 als waarderingscijfer.

Bestel snel; op=op

Aanbieding

Geweldig natuurlijk, al die mooie verhalen. Maar we horen je denken 'ik wil het bier proeven'. Dat kan, want zoals je inmiddels van ons gewend bent, hebben we een gelimiteerd aantal bierpacks uitonderhandeld met de brouwerij. Bestel nu het speciale bierpack van The Flying Dutchman met zeven bieren, een uniek glas en een persoonlijke boodschap van The Flying Dutchman himself. Wacht niet te lang, want op=op.

Speedcourse

We gaan hier niet alles vertellen over de brouwerij. Wil je het naadje van de kous weten volg dan de speciale speedcourse die we over The Flying Dutchman hebben gemaakt. Die is leerzaam en gratis en vermoedelijk krijg je onderweg ook ergens een glimlach op je gelaat. Doe je een kleine test, dan krijg je het speciale certificaat in je mail en voegen we weer zo'n speciale badge toe aan jouw Bierista-account.

Start de speedcourse