Duvel The Rum Edition uitverkocht

4 oktober 2020
Het dak ging er af gisteren. Bierista plaatste een bericht over het nieuwe Barrel Aged bier van Duvel en de site vloog er bijna uit. Ook in de webshops van Mitra en Duvel liep het storm. Daar is dit speciale bier inmiddels uitverkocht. Maar er is nog hoop ....

Het artikel op Bierista bracht aan het begin van het weekend heel veel bierliefhebbers in beweging. Het nieuws dat Duvel een bier heeft uitgebracht dat heeft gerijpt op rumvaten deed velen watertanden. Hele volksstammen werden op social media getagd. Het blijkt dat Duvel met de Duvel Barrel Aged Batch 5 The Rum Edition, zoals het bier officieel heet, middenin in de roos heeft geschoten.

Plus supermarkt

Zoals gezegd, de webshops van Duvel en Mitra zijn door hun voorraad heen. Als je geluk hebt zijn er nog Mitra's in het land, die een flesje in de winkel hebben staan. Als je dit bier wilt proeven, moet je niet aarzelen! Er is nog meer hoop ... Plus Supermarkten is ook een verkoopkanaal. Navraag leert dat het bier hier voor de winkels nog niet te bestellen is. Het lijkt er dus op dat de Plus de officiële release heeft gemist heeft. Dat zou betekenen dat de voorraad nog onaangeroerd klaar staat in een centraal magazijn. De kans bestaat dus dat er binnenkort een aantal Plus-winkels is, die dit bier plots in het schap heeft staan.

Expert-review

Diverse Bierista's hebben een bericht gestuurd dat ze een van de 71.820 flessen hebben bemachtigd. Bierista Ruud van Akker was één van hen. Hij kon niet wachten en heeft hier bier geproefd. Hij is de eerste die een expert-review heeft gepubliceerd op de site. Flesnummer 55.197 smaakte hem uitstekend. Hij waardeert dit bier met 12% alcohol met een hele dikke 8,4. Wil je ook leren bier proeven en expert-reviews schrijven? Doe dan nu de Bierista Bieropleiding.