Drie keer goud voor Fortbrouwerij Duits & Lauret

8 april 2020

"De horeca is zeer zwaar getroffen door de gevolgen van het corana-virus. Als brouwerij met proeflokaal raakt het ons ook hard. De mooie waardering voor onze bieren is, zeker nu, hartverwarmend!", aldus Marco Lauret van Fortbrouwerij Duits & Lauret.

Tijdens de zesde Dutch Beer Challenge zijn drie bieren van Fortbrouwerij Duits & Lauret bekroond met gouden medailles. "Zeer trots zijn we op de gouden medaille voor onze Blond. Een aangenaam fris en hoppig bier. Ook ons mooie bewaarbier; de Biere de Garde Brune scoorde goud in de categorie licht donker. Een van onze specialiteiten, de Houtgerijpte Rook Dubbelbock, pakte goud in de categorie innovatie/rook."

Dutch Beer Challenge

De Dutch Beer Challenge is een toonaangevende bierkeuring met een groot deelnemersveld. Er zijn toonaangevende Nederlandse en internationale bierkeurmeesters vertegenwoordigd om de bieren te beoordelen. Van de inmiddels ruim 700 Nederlandse brouwerijen waren er 400 bieren in competitie. Naast deze fraaie bekroningen zijn de bieren ook nog in de race voor het Beste Nederlandse bier van 2020. De uitslag hiervan wordt bekend gemaakt op donderdag 16 mei. De complete uitslag van de Dutch Beer Challenge lees je hier.

Winkel

"Wij hopen dat veel mensen onze bieren komen kopen. Ons proeflokaal is helaas gesloten net als de horeca waar wij aan leveren. Ons winkeltje op fort Everdingen is nu extra geopend om de bieren voor thuis aan te kunnen schaffen", aldus Marco Lauret.