Doe mee met de Brand Bierproeverij

25 maart 2021
Brand houdt zaterdag 27 maart vanaf 19.30 uur een online proeverij, live vanuit de Brand Bierbrouwerij in Wijlre. Iedereen kan deelnemen om samen met brouwmeester Rob Habets vier bieren te proeven en samen genieten van die eerste slok Lentebok. Bovendien maak je als deelnemer kans op een waardebon ter waarde van € 150,-.

Tijdens de proeverij worden vier bieren geproefd. Natuurlijk is daar Brand Pilsener bij. Ook Brand IPA en Brand IPA 0.0 zijn van de partij. Dit alcoholvrije bier staat al maanden in de hoogste regionen van de Top 10 - Beste Alcoholvrij bier.  Samen met brouwmeester Rob Habets openen de deelnemers het voorjaar met een eerste slok Brand Lentebock. Al deze bieren zijn verkrijgbaar in slijterij en supermarkt. Haal ze in huis en proef mee met de brouwmeester van Brand.

Bierpairings

Bij goed bier hoort lekker eten! Ben jij benieuwd waarom sommige hapjes beter bij een biersoort passen dan andere? Dan kun je natuurlijk de gratis Bier Butler app downloaden. Zo heb je altijd je eigen biersommelier in je broekzak. Tijdens de proeverij wordt uitgebreid uitleg gegeven over bierpairings en waar je op let bij het samenstellen van goede combinaties. Bij je aanmelding krijg je suggesties, zodat je al wat lekkers in huis kunt halen. Om de avond compleet te maken is Limburgse artiest Frans Pollux te gast.

Waardebon

Tijdens de proeverij kun je met de Brand-quiz waardebonnen tot €150,- winnen voor in jouw favoriete horecazaak met Brand Pilsener op de tap. Wij geven de volgende prijzen weg: 1x waardebon t.w.v. €150,-, 1x waardebon t.w.v. €100,-, 1x waardebon t.w.v. €50,-! Meld je aan via www.brand.nl/proeverij en kijk 27 maart 19.30 mee via Facebook of YouTube.