Brouwerij Hoop drie maal in de prijzen

22 april 2021

De Zaanse Brouwerij Hoop heeft liefst drie keer prijs bij de Frankfurt International Trophy. Grootste klapper is de Rumbock, die werd beoordeeld als het beste Nederlandse bier.

De drie bieren die in de prijzen vielen zijn:  Rumbock Bock, Bleke Nelis Blond Ale en de Hula Hula Non-Alcoholic. Deze bieren zijn verkrijgbaar bij de betere slijterijen en natuurlijk in de webshop van Brouwerij Hoop. In de Bierista-shop vind je twee bierpakketten met speciaal geselecteerde Hoop-bieren.

Opening terrassen

Vanaf woensdag 28 april kun je van 12.00 tot 18.00 uur eindelijk weer terecht op het terras van Brouwerij Hoop. Vooraf reserveren mag wel, maar hoeft niet. Koningsdag viert Brouwerij Hoop dit jaar met een 'Balletjes van Oranje' tour! Op deze fietsroute van 25 kilometer komen deelnemers langs vijf horecabedrijven. Meedoen is eenvoudig: je meld je bij een deelnemende horecazaak naar keuze, daar krijg je de route uitgereikt en dan kun je op pad. Dit zijn de deelnemende horecabedrijven: Café Groos in Wormer, Brouwerij Hoop in Zaandijk, Cultureel Centrum Bullekerk in Zaandam, Café Fabriek in Zaandam en D'Swarte Walvis in Zaandam (Zaanse Schans).